Förbereder resan =)

Sitter och slöglor på Simon & Tomas samtidigt som jag förösker knåpa ihop en skiva med braiga låtar till bilen imorn.
Imorgon bär det av till Göteborg och U2 på Ullevi !!!
Ska bli grymt, grymt kul =D
Måste dock börja packa så jag inte behöver stressa med det på morgonen imorn, vi ska inte åka jättetidigt men det kan vara skönt att bara lalla lite på morgonen.
Vet fan inte vad jag ska ha med mig för kläder... Köpte nya klänningar och en tröja för ett par dagar sen så det blir nog något av det. Behöver ju inte vara så märkvärdigt men jag vill ju ändå känna mig snygg =)
Får prova mig fram lite sen, kommer nog bli sent ikväll om jag känner mig själv rätt, tur att min kompanjon börjar köra hehe. Måste nog göra en packlista förresten så jag har lite koll haha.
Hoppas att bilresan går bra också, är inte helt hundra på hur man kör men what the hell det finns ju skyltar =P

Nä nu måste jag återgå till packningen, disken och skivan =)

I have run, I have crawled, I have scaled theese city walls
only to be with you
But I still haven´t found what I´m looking for

I´m not lost just undiscovered


I look at you, you bite your tongue
You don't know why or where I'm coming from
But in my head I'm close to you
We're in the rain still searching for the sun

You think that I want to run and hide
I keep it all locked up inside but I just want you to find me

I'm not lost, I´m not lost, just undiscovered
And when we're alone we are all the same as each other

You see the look that's on my face
You might think that I'm out of place
I'm not lost, no, no, just undiscovered

Well the time it takes to know someone
It all can change before you know it's gone
So close your eyes feel the way I'm with you now
Believe there's nothing wrong

You think that I wanna run and hide
I'll keep it all locked up inside
But I just want you to find me

I'm not lost, I'm not lost, just undiscovered
And when we're alone we're all the same as each other
You see the look that's on my face
You might think that I'm out of place
I'm not lost, no, no, just undiscovered

I'm not running
I'm not hiding
If you dig a little deeper you will find me

I'm not lost, not lost, just undiscovered
And when we're alone we're all the same as each other
You see the look that's on my face, you might think that I'm out of place
I'm not lost, no, no, just undiscovered

I'm not lost, not lost, just undiscovered
And when we're alone we're all the same as each other
You see the look that's on my face, you might think that I'm out of place
I'm not lost, no, no, just undiscovered


Älgsafari på kvällskvisten

Idag, var det dags för jobb igen.. eller igen är väl dumt att säga i och med att jag har jobbat hela helgen. Okéj vi säger såhär gick in på åttonde dagen i sträck idag =/ Känns halvdant men va sjutton ska man göra, pengarna behövs ju !
Va en rätt okej helg på ön, lite strul men vi tog oss igenom denn ahelg också !
Jobbade längre igår och stannade och åt middag, Gabriel hade lagat korv stroganoff, grymt gott var det.
Begav mig sen ner mot färjan, den var precis på väg över till ön skönt tänkte jag då hinner jag med halv färjan mot slagsta sen.. Hmm, irriterad jag blev när bommen fälldes ner och man fick stå och vänta i en kvart för att få köra på. Jaha då var det ju kört att hinna till Jungfrusund till halv åtta. Sju gick färjan från Adelsö och några minuter i halv var jag på plats i Jungfrusund lagom till man fick åka på färjan, Skönt att jag hann.. Men det var fan inte laglig fart någonstans då alltså hehe, =)

Idag på jobbet har det vart lite segt men rätt kul emellanåt, har lekt lite detktiv och letat reda på en pall som försvann någonstans påväg till Östersund. Den kom tillrätta och kunden och chefen uppskattade mitt jobb =) kul !!
Efter jobbet tog jag en sväng in till KappAhl och Skopunkten, vill ha något nytt till Göteborg, hittade några grejer på KA men måste tänka lite på det först, funderar på att åka ner på stan imorn, har mer tid över imorn än jag först trodde jag skulle ha. Kom ut från SP med ett par skor iaf, ett par gråa tygisar, mitt tredje par denna sommar.. super duper sköna är dom, passar till allt och är alldeles lagom dyra !!

Var över en sväng hos päronen och fikade förut, de hade vart i E-tuna och köpt min favorit kondisbit, Mozart ruta, så sjukt gott och finns bara på ett kondis där, MUMS..
Åkte iväg mot Enhörna på älgsafari efter det, såg tre stycken. En som var sjukt stor med världens krona, den kom dock inte så nära och jag hade bara mobilen så det lev ingen bild tyvärr, men shit va coola dom är, älskar verkligen älgar som är så majestätiska och kraftfulla !
Blev en promenad också, tog i ordetligt och kände mig nöjd efteråt, börjar komma igång riktigt ordetligt nu, skönt.

Nej, dags att göra mig i ordning för sängen nu, nionde jobbdagen i rad imorn.. wiihoo.... hmm.... =)

Förresten vi hade högläsning ur en Bert bok igår på jobbet, så sjukt kul, kunde knappt läsa för jag garvade så mycket hela tiden. Måste nog ta och leta upp mina böcker och läsa om de =)



Bilden är inte tagen av mig men oj så fina de är ! =D

Grattis på födelsedagen !!

Skulle precis börja packa inför Adelsö när lyset slocknade.. Ser mörkt ut i hela byn just nu.. =)
Har tänt ljus i hela lägenheten och får försöka packa i mörkret, eller i allfall lägga fram grejer ch gå upp tidigare imorn och packa ner allt.
Rätt mysigt är det ändå, fast man kan ju inte direkt göra någonting och batteriet på datorn räcker ju inte hur länge som helst...
Får väl se det som ett ypperligt tillfälle att faktiskt komma i säng i tid utan en massa tv-program och annat som stör. hehe
Var på Solvalla igår, spelade lite och vann lite vilket kändes kul. Inga jättesummor men gick ändå hem med plus i kassan vilket gör det till en lyckad kväll =)
Det var en föreläsning om Maran igår men jag slutade så sent så vi hann inte upp till den men, men, var inte så super intresserad ändå.
Den långa sötingen var där, ensam som vanligt.. Man kanske skulle våga sig fram någon gång ;-)
Unge Herr Snackpåse var ju självklart där han med, lika fin som alltid, oj oj oj finns så mycket mer än hästar att kolla på !!

Idag har jag haft sanslöst mycket att göra på jobbet, allt kom verkligen samtidigt och jag har fått leka detektiv ett antal gånger idag också. Alltid lika roligt.. haha
Känner mig rätt duktig på jobbet dock, fixar oxh trixar och lyckas oftast fixa till det så att alla blir nöjda och glada =)
Grymt trött i huvudet var jag när jag kom hem dock så då var det skönt att veta att jag skulle gå på restaurang och bli bjuden på mat på kvällen.
Pappa fyller år idag och jag fyller år på lördag men jag jobbar ju då så istället för att som vi brukar, fira våra födelsedagar den 25:e gick vi ut och åt idag, efter maten gick vi hem till mig och drack kaffe och åt prinsessbakelser =)
Jag fick presenter också, Per Morbergs kokbok, Arne Dahls "Elva" och den underbara blomringen från Pandora som jag har suktat över i ca 1,5 år  =D GLAD !!!

Kommer uppdatera med lite bilder inom en snar framtid, måste bara få igång kameran först =P

Bestämde lyssnardag med kopnajonen idag också, på tisdag blir det massa musik, skitsnack, lite käk och säkerligen några öl, NAJS !!
Blir filmkväll med tjejerna en kväll nästa vecka också, hur härligt som helst. Förresten måste ju berätta om den super roliga filmen vi såg hos EB i tisdags också, men det får bli imorn för nu ska jag plocka fram lite kläder till helgen och sen lägga mig på spikmattan en stund innan det är dags att sova.


Your Long Journey

Sitter på jobbet och dricker en kopp dåligt kaffe, märkligt hur svårt det kan vara att få drickbara koppar ur en automat !
Men, men vad gör man inte för att hålla sig vaken...
Har sovit grymt dåligt de senaste två nätterna, börjar känna mig lite som en zombie nu, inatt var det några som började väsnas i trapphuset vid typ ett tiden, not so very funny =( och natten till igår tror jag att det var lite spänningar inför begravningen som kröp fram och gjorde det svårt att sova.

Var som sagt på Ulrikas begravning igår, själva ceremonin var jättefin och lugn, jag blev väldigt rörd men det brast aldrig vilket var rätt skönt. Däremot när det var dags att ta avsked och vandra runt kistan blev det jättejobbigt. När jag kom fram där blev det så påtagligt, fick även lite flashbacks till begravningen för ca 1 år sen... Jobbigt värre, men det gick i det hela bra !
Efter kyrkan åkte vi vidare till Rosendals Trädgård ute på Djurgården, där blev det kaffe och kaka och en massa prat om allt möjligt. Där var stämningen väldigt avslappnad och de allra flesta verkade se de ljusa stunderna precis som Ulrika ville =) Härligt att träffa Mindy också, dock väldigt tråkiga omständigheter men oj vad hon är stark alltså, helt sanslöst !! Förstår inte hur hon har orkat men det har väl tagit ut sin rätt också, hoppas att hon kan slappna av lite nu och andas ut.

Gick på långpromenad när jag kom hem, riktigt skönt var det. Fick tillfälle att rensa skallen lite och tänka på lite annat, det är banne mig ren och skär terapi att bara gå och gå och känna asfalten trumma under fötterna !
Ska försöka hinna med en promenad ikväll också, fast idag blir det terapi på annat sätt. Det blir filmkväll och middag med tjejerna hemma hos Elin. Undrar varför vi inte gör mer sånt övriga tiden på året och inte bara på sommaren. Jag menar de allra flesta av oss jobbar heltid nu precis som under resten av året men ändå är det nu på sommaren vi ser till att ta tid och träffas. Aja, mysigt är det iaf, snacka lite skit och ha trevligt mitt i veckan, bättre kan det knappt bli =)

Nehepp, dags att återgå till jobbet, massa krångel har det vart idag men, men bara att försöka lösa det och gå vidare. Det finns ju folk runt omskring som man kan diskutera med så det går än så länge ingen nöd på mig.. hehe...



God's given us years of happiness here
Now we must part
And as the angels come and call for you
The pains of grief tug at my heart

Oh my darling
My darling
My heart breaks as you take your long journey

Oh the days will be empty
The nights so long without you my love
And when god calls for you I'm left alone
But we will meet in heaven above

Oh my darling
My darling
My heart breaks as you take your long journey

Fond memories I'll keep of happy ways
That on earth we trod
And when I come we will walk hand in hand
As one in heaven in the family of god

Oh my darling
My darling
My heart breaks as you take your long journey



En sån som du gillar ibland...

Inflyttningsfest hos mig igår ! Blev riktigt lyckat måste jag säga, en hel massa trevliga människor som samlades för att ha kul och umgås.
Underbara Johanna kom tidigare och hjälpte mig med det sista fixet för som vanligt låg jag lite efter planen, hehe.
Vi åt lite mat drack några drinkar och pratade en massa. Fick presenter också, ett helt kitt till köket av Elin, Kim, Ella & Elin, kakeldekor, matchande handduk och skål fick även en stång man sätter på väggen och kan hänga grejer på, love it !! Såg väldigt retro och härligt ut =D
Av Jenny fick jag handdukar, super behöver matchande hehe. Fick även blommor, krukväxter, super !
Erica och jag lyckades även dra igång SingStar under kvällen, grymt kul. Sjöng en massa och som vanligt blir jag sjukt excited när det åker fram, hehe...
Tvärr åkte aldrig kameran fram igår så det finns inga bilder, lite trist men hey man överlever ändå.

Idag har jag bara tagit det lugnt, tog en lång sovmorgon och åkte se till stallet med mor och far. Nu när syster yster är i USA hjälper jag till med hästen, shit känner verkligen att jag har blvit modigare kring hästar tack vare hästen på Adelsö !! Det gillar jag, mamma och jag longerade Harriet vilket gick helt okej, med lite övning kommer det gå mycket bättre !
När vi var påväg hem hittade vi kantareller, så imorn blir det köttfärs och kantarellpaj, mums.

Jobb imorn igen, fast bara halvdag sen ska jag iväg på begravning....

Just ja Johanna ingen lyckades hitta Farbror Seppo, grymt besviken =/

Nehepp nu ska jag se på Bröloppsduellen och dricka ett glas rosé =)


Okej, jag kanske inte är
Den som man, som man ska va
Och jag kanske inte är
den du helst av allt vill ha
Men jag är nog lite grann
En sån som du gillar ibland
Och jag erkänner att jag kan
Tänka mej det ibland

När hela världen står utanför
Vem ska jag spela då?
Kommer du förstå? (kommer du förstå?)
När hela världen står utanför
Vem är jag för dej då?
Kommer du förstå?



You just kinda wasted my precious time !

Vi leker inte längre vår katt & råtta lek,
vi leker inte alls längre.
Vi tog slut och gav upp innan vi ens hade börjat.
Vi tog inte steget fullt ut,
vi stannade kvar på varsin sida och lika bra det.
Kan du inte stå upp för det är det ingen idé.


It ain't no use in calling out my name, boy
Like you never done before
It ain't no use in calling out my name, boy
I can't hear you any more
I'm a-thinking and a-wond'rin' walking down the road
I once loved a man, a child I'm told
I gave him my heart but he wanted my soul
Don't think twice, it's all right.

So long honey, babe
Where I'm bound, I can't tell
Goodbye's too good a word, babe
So I'll just say fare thee well
I ain't saying you treated me unkind
You could have done better but I don't mind
You just kinda wasted my precious time
But don't think twice, it's all right
.

The most radical thing to do

 The most radical thing to do
Is to love someone who loves you
Even when the world is
seemingly telling you not to
I don´t know what´s wrong or right,
But I know what´s worth a fight
The most radical thing is to do what
Your heart tells you to
´Cause I do assure you
That I do adore you

I wish that I could be that radical,
that radical
I wish that I could be that radical,
that radical


Ingen färglös sanning..

Har haft en trevlig dag idag, det bra humöret håller i sig och jag var pigg som en mört även idag =)
Började dagen med en kopp kaffe, en blick och ett trevligt morgonsamtal med en kollega.
Dagen fortsatte med väldigt lite att göra, frukost i solen och en kopp choklad. Väl inne igen blev det lite letade av plocknummer och en vädigt massa häng utan något att göra.
Kring lunch var jag lite uttråkad men lyckades hålla humöret uppe ändå, hade fått några samtal och fått skriva lite, hade Norge klart på ca 20 minuter och kunde lugnt gå ut i solen och sätta mig. Vi hade trevligt på lunchen och samtalen spårade som vanligt =P haha
Eftermiddagen blev lugn, vi fick äntligen vår AC fixad, hurra man kan andas inne på kontoret igen, hehe, det kom en förvirrad pöjk från yit och ordnade till det.
Sprang på en väldigt söt chaufför idag, det händer inte ofta det, brukat mest vara äldre män, "klassiska lastbilschaffisar" som kör åt oss men inte idag. Får hålla utkik framöver =)
Hoppade in lite på mitt gamla kontor idag, hjälpte till över lunchen, kul att variera lite. När man är där kan man slänga några ord med plockarna också vilket kan vara trevligt lite då och då.

Efter jobbet blev det långpromenad med Erica, riktigt najs men väldigt varmt, vi stannade till på hennes jobb, vattnade blommorna och åt varsin isglass.
Fick ett samtal från Max, det började bra och var trevligt som fan att höra från han, men det slutade inte lika muntert.
Vi började diskutera Göteborg och U2 och människan kom på att han inte visste vart han har gjort av biljetterna !!!!!!!!!
IDIOT !!!!!!!! Hittar han inte de blir det kölhalning, tjära & fjädrar och avslutande med stupstocken !
Så sjukt besviken och ledsen, har sett fram emot detta så länge nu, blev först arg sen mer less och nu är jag mest besviken på honom faktiskt !! =( Hur fan kan man sjabbla bort det ??
Återfinns inte biljetterna blir han skyldig mig pengar, en valfri konsert plus att jag just nu starkt överväger att ta med någon annan ner för en gratishelg i Göteborg.
Bitter jag, nä inte det minsta.....

Gick vidare till Anneli sen där blev det mat, skitsnack, vin och Wii-spelande så att jag har ont i armarna nu hahaha
Vi spelade Raving Rabbids eller vad det nu heter... grymt kul var det iaf, trots att jag inte lyckades vinna en enda gång, hehe =D
Efter det blev det en snabb sväng förbi päronen, de var på Åland idag så de hade handlat lite åt mig inför lördag. Just nu upptas mitt vardagsrum av några ölplattor och diverse flaskor =) hehe
Ser sjukt mycket fram emot det !! Om jag bara kunde ta mig för att börja städa också, kommer rusa runt på fredagkväll och lärdag förmiddag och fixa till allt, brukar bli så.

Just ja, "avvänjningen" började lite smått idag också, syykt svårt att låta bli måste jag medge, men lika bra att fixa det annars blir följande veckor tråkiga och irriterande ur arbetssynpunkt ;-) hehe






I can´t keep it in !!!

Har varit en galet bra dag idag, vet inte varför riktigt men jag har vart på sjukt bra humör och har bara gått runt och skrattat och lett hela dagen. Nothing could bring me down !
Jag stod liksom över allt drama idag och ville bara vara glad och sprida glädje, det blev en del skratt under dagen så jag antar att jag lyckades =D hehe
Har haft väldigt svårt att sitta stilla och jobba idag, tur att uppgifterna kom i perioder idag då ! haha
Blev även lite övertid idag men det gjorde mig inget, härligt med lite extra pengar bara, fick även lönebeskedet idag.. det ser bra ut måste jag säga !

När jag kom hem från jobbet möttes jag av min far som varit nere och forsatt sätta upp hyllor och tavlor åt mig ! Grymt bra, han fick dock lite bakläxa för han hade satt en tavla lite för lång ifrån en annan vilket irriterade mig som bara den så den fick han snällt flytta på hehe =) Men det blir bra, känner att det börjar bli min stil på väggarna nu, finns inget värre än kala väggar. Jag älskar att ha mycket tavlor och bilder på väggarna. Måste hitta lite småtavlor att sätta i några mellanrum bara, men det kommer så småningom. Funderar på att skicka in och få lite foton jag har tagit utskrivna och rama in de.. har en hel del som jag är grymt nöjd med =)

Blev en riktigt långpromenad tidigare ikväll, var först hemma hos föräldrarna och pratade lite med min syster som åker till USA på torsdag, hon kommer att vara borta en hel månad så jag ska hjälpa till med hästen när hon är borta.
Efter det vandrade jag iväg med bra musik i lurarna, blev över turinge vidare till sandtorp, ut vid strängen mot herrgården och hem igen. När jag kom hem körde jag även lite lätt styrka, shit vad duktig jag kändemig då, hade kraft och ork så det hette duga idag.. Hoppas det håller i sig !

Fick ett samtal från en vän igår, vi har inte pratat på ett tag, inte sen jag skällde ut henne för typ en månad sen, hmm.. hon kommer hit på lördag, kan bli intressant hehe. Förresten så har jag massor att göra inför inflyttningsfesten på lördag, har fan inte ens koll på vilka som kommer... eller jo det har jag väl men det spelar inte så stor roll, vill bara att det ska komma lite folk och att vi ska ha kul som bara den !
Måste iväg och inhandla lite grejer inför det under veckan också men imorn blir det inget av med det för så ska jag käka middag och ha filmkväll med Anneli. Hon kan inte komma på lördag för hon åker norr över och blir borta ett tag så vi bestämde oss för att ta en kväll och snacka lite skit =) MYS !!!

Snart blir det Göteborg också, ser grymt mycket fram emot det, tror att vi kommer få det sjukt kul. Det brukar vi ha tillsammans så vi får sikta in oss på det !!

By the way, såg att Winnerbäck ger sig ut på turné i höst, JAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Så fantastiskt kul och bra, har väntat och längtat !! =)



Såhär sprallig och glad har jag varit idag =D

Ordbajseri på hög nivå....

Åh så typiskt mig att kläcka ur mig så dumma saker. Det bubblar liksom bara ut utan att jag hinner tänka..
Fast det kanske inte låter lika dumt i verkligheten som det gör i mina öron =/ ??
Ibland blir det fan knas, men men inget att göra åt.. haha..
Toksegt på jobbet just nu, försöker hitta på något att göra just nu...

Vi har dock haft rätt roligt än så länge, driver med plockarna som vill låna pennor genom att ge de en gigantisk penna som knappt går att hålla i.. haha... helt sjukt hur låg nivå man kan garva åt hehe.
Annars känns det som en bra dag idag, är på superhumör och hoppar runt och flinar hela tiden =)

Återkommer senare lite mer ingående, kom precis på att jag kan sysselsätta mig med att knalla upp till arkivet och pyssla en stund !


Tiden går framåt med långsamma steg...

Sitter på jobbet och väntar på att få sluta !
Har varit en grymt seg dag idag, det är inte så att jag inte haft saker att göra jag har bara arbetat bort allting i rasande fart. Får väl se till att arbeta lite långsammare eller nåt haha =)
Blir så grymt seg av att vara inne på vårt kontor också, vår kylanläggning fungerar inte så det är sjukt varmt där inne. Flydde in till de andra och satt där inne och jobbade under förmiddagen. Hoppas att de som ska laga skiten behagar komma imorn ! =/

Men nog gnäll om det.. hehe... har börjat få upp lite hyllor hemma, far min var där igår och kollade hur jag ville ha det sen drog jag iväg på bio och när jag kom hem igen hade han satt upp en del och ska fortsätta idag om jag har tur =)
Var på Ice Age 3 igår dem Elin och Simon, vi såg den i 3D, själva filmen var grymt bra, rolig som bara den. Däremot så var 3D´n lite lökig men men, kul var det =)

Somnade på soffan igår igen, vaknade typ en timme senare och vandrade vidare till sängen. Trött som bara den vaknade jag sen 6.49 imorse, SHIT!!!!!!!!!!!!!!!! Jag börjar jobba klockan 7 AAAHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoppade in i duschen kastade på mig det som låg närmast, rev ut matlådan ur kylen och rusade iväg.. Har inte känt mig så värst fräsch på jobbet idag om vi säger så hahaha.
Får se till att försöka lägga ig tidigt ikväll istället !

Förresten satt och läste en massa olika horoskop idag när jag hade tråkigt efter lunch och i varenda ett står det att jag ska ha tur i kärlek på ett eller annat sätt !! Ska bli intressant att se om något är sant, haha
Är lite skeptiskt till horosokp men tycker ändå att det är kul att läsa och ibland så kan det faktiskt stämma =)




En bang, en boome-boomerang, dam-di-dam dam di dam-di-dam dam...

Nyss hemkommen efter en kväll i Folkparken med mor min. Hennes stora idoler från 60-talet, Hep Stars var där och spelade. Riktigt roligt faktiskt !! Än är det drag i de gamla rävarna, det som ör så underbart med artister från den eran är att det fortfarande låter likadant. Det var liksom mer på riktigt då och inte så sönderproducerat som nu för tiden. Det är en av de stora anledningarna att jag själv lyssnar mer på musik från 50, 60 & 70-talen än nyare musik.
Vi satt och pratade tittade på människor och drack lite öl, trevligt trevligt !!

Kvällens roligaste var en kille i 25-30 års åldern som raggade upp en 50 taggare för lite dans. Hon hade det rätta stuket på sina moves men killen han körde techno moves direkt från någon sunkig småstadskrog.. haha.. Skrattade gott åt det  =) Tur att det inte var någon man kände, hehe..

Fan va kul att dansa lite dansbane dans dvs. bugga och twista loss lite eller bara en helt vanlig klassisk tryckare. Växte i princip upp på olika dansställen, när jag var liten brukade mina päron ge sig ut och dansa tillsammans med vänner och vi barn hängde på och hoppade runt vi med. Arvingarna var mina största idoler och midsommardagsfirandet vid "Strömmen" hörde till det obligatoriska på den tiden då vi alltid firade midsommar i Småland. Shit kan sakna de grejerna någor grymt, det var alltid sjukt mysigt och man lärde sig lite buggmoves av mammas kusin Fredrik som var kung på dansgolvet =) Ah det var tider det, vart fan tog den idyllen vägen ?? I MISS IT !!!!

En viss person cirkulerar lite för mycket i mitt huvud... Min briljanta plan fungerade inte så bra, eller det kanske den skulle göra om jag skulle ge mig tusan på det. Gjorde ett försök men insåg att va fan spelar det för roll egentligen, lika bra att köra på och se vad som händer, sätta bollen i rullning och bara låta det rulla på. Sen att han fortsätter denna katt och råtta lek det är en annan femma, jag kan ju i allafall visa vad jag vill och vart jag står !
Åh vad jag avskyr det här jävla spelet, kanske borde strunta i det ändå, fast jag kan inte, är lite för nyfiken och indragen i det för det. Satt och funderade på vad det var som fick mig att ens börja tänka i de banorna och kom fram till att det började en dag under första veckan tror jag, han satt och stirrade på mig där genom fönstret och vek inte med blicken (det gillar jag) när jag tittade upp sen bara fortsatte vi och rätt vad det var började katt och råtta leken.
Gah att det ska vara så jäkla svårt !!!


Love is always around and you can look for it anywhere
When you feel that youve found it my advice is to take good care
Never use it as a selfish tool
Never ever be such a fool
Every feeling youre showing
Is a boomerang youre throwing

Yes a bang, a boom-a-boomerang
Dum-di-dum-dum di-dum-di-dum-dum
Oh bang, a boom-a-boomerang
Love is a tune you hum-di-hum-hum
So give it away, I think youll learn
Youll get love in return
So bang, a boom-a-boomerang is love


 


Now it´s payback, now it´s me against the world !!

Vindrickandet och ältandet igår gick mycket bra...tills jag somnade på soffan =)
Kom inte fram till något heller, I see no solution....

Har roat mig med att städa idag, måste få bort kartongerna som fortfarande står kvar i sovrummet till inflyttningsfesten nästa helg. Hittade papper med dikter som jag skrev för några år sen när jag mådde dåligt och hade mycket ilska och sorg inom mig. Tycker fortfarande om de, hur kommer det sig att man kan skapa så bra när man går igenom en jobbig period ? Målade mycket mer under den perioden också, borde ta upp målandet igen. Kände det speciellt nu under våren när vi har haft bild i skolan, fan va frigörande det är !!

Måste försöka komma på hur jag ska sätta upp hyllorna i sovrummet och bestämma om jag ska ha något över sängen eller inte, tror dock att jag väntar med det tills nya sängen är köpt och installerad i rummet =)
Sen måste jag planera lite eller ganska mycket inför lördag också, vad jag ska bjuda på och så göra alla inköp som behövs, städa överallt och ställa i ordning allt som fortfarande är lite halvdant, sätta upp de sista tavlorna och så.
Nä, nu ska jag återgå till att lyssna på musik och fixa här hemma =)

Förresten, varför i hela friden blir man aldrig klok på karlar ??


Aldrig mera oskyddad i skogen !!!

Äntligen fredag, helg och ett par dagar ledigt, har väntat och längtat i flera dagar !!
Har vart lite smjobbigt på jobbet nägra dagar... Shit vad jag gnäller om jobbet så farligt är det ju egentligen inte.. Fast ibalnd är det skönt att få gnälla lite =P
Iaf så körde det ihop sig lite igår, det blev rörigt, stressigt och allmänt problematiskt. Rätt vad det var skötte jag tre jobb samtidigt, simultankapaciteten på topp.. hehe
Aja det löste sig iaf men det var lite jobbigt ett tag där, blev arg som ett bi på en viss person och hon märkte det också, kom å fjäskade å gjorde sig till sen. Blev inte gladare för det liksom ! En vecka kvar Sara, en vecka kvar.. Jag ser ljuset i tunneln.. Ser fram emot tre veckor själv, The office is not big enough for the both of us !!!!

Annars har det varit en helt okej vecka, har promenerat en del vilket har varit grymt skönt ! Dags att komma igång igen känner jag, börjar bli alldeles för slappt nu.
Erica och jag planerar att gå 1 timme om dagen med start på måndag, suveränt nu när vi bor typ 100 meter ifrån varann.
Har hängt hos Erica och Mackan under kvällen, skulle dit på fika och kolla in deras nya lya. Fikan utvecklade sig till middag som blev till långpromenad för mig och Erica. Grymt trevligt faktiskt =)

Var ute i skogen och plockade blåbär i onsdags, tog med mig en halvliters burk ut och bestämde mig för att fylla den. Det var knappt så att jag uthärdade, jäklar va mygg det var !!! Jag har ju som den otroligt bra människan jag är förlagt mitt underbara myggmedel, har lagt det på något bra ställe så att jag skulle veta vart det var men kommer jag ihåg vart ?? NEJ !!!!
Det har straffat sig rejält kan jag säga, sitter här med mina jättebölder till bett nu som kliar så att jag håller på att bli tokig . Tackar högre makter för allergimediciner !!!
ALDRIG MER OSKYDDAD I SKOGEN !!!

Fick min nya mobil igår också, fin är den minsann ! Tror att vi kommer att trivas mycket bra tillsammans =D

¨

Nehepp nu ska jag ta mig ett glas vin eller två fundera lite, vela lite, älta lite för mycket som vanligt.
Lovar att återkomma om det senare ! =)

Om jag ignorerar det försvinner det då ??

Mysteriet med ett visst nummer fortsätter och efter att ha funderat över det halva morgonen kom jag fram till att det bästa blir att bara ignorera det. Stärkt av mitt nya beslut gav jag mig i kast med dagens arbete och försökte att inte tänka på det och att inte by mig när det dök upp...
Jaha, lättare sagt än gjort, det är som att det är utrustat med nån jäkla radar för likt förbannat så är nummerhelvetet där så fort jag kollar upp !!!
Blir fan galen på det här snart !!
En vecka och ett par dagar kvar bara sen slipper jag det och kan koncentrera mig på annat. Nä nu blir det till att hårdköra på ignorera-spåret !


 


I must be on my way in the early morning rain....

Fan vad jag älskar Spotify !!! Har knappt haft det i ett dygn men satan i gatan vad jag har lyssnat på musik.
Har hittat sjukt många låter som jag letade och letade efter utan resultat på den tiden man laddade ner (hehe)
Mitt absoluta favorit "fynd" är "Early morning rain" med Elvis, har letat som en galning efter den på internet, vinyl och cd men utan resultat. En sökning på Spotify senare och jag sitter och njuter av den ! =D
Smakprov från texten, love it !!

In the early mornin' rain
With a dollar in my hand
And an aching in my heart
And my pockets full of sand
I'm a long ways from home
And I missed my loved one so
In the early mornin' rain
With no place to go

Out on runway number nine
Big 707 set to go
Well I'm out here on the grass
Where the pavement never grows
Where the liquor tasted good
And the women all were fast
There she goes my friend
She's rolling out at last

Galet segt på jobbet idag, har mest suttit å stirrat rakt fram, kollat mobiler och druckit kaffe. Jag menar hur tråkigt kan man ha när man blir glad av att chefen kommer in med en grymt tjock pärm och ber en att göra ett excel dokument med pallstatistik, uppdelat på kund, stad, rutt och månad....hahaha
Då hade jag i allfall jobb i ca 30-45 min, men sen var det lika tråkigt igen tills jag fick ge mig ut på lite detektiv arbete och leta rätt på vad som hänt med lådan full av färgkartor som skulle till Ängelholm... Visade sig att den blitt skickad till Tierp istället. Hmm, ibland kan inte plockarna läsa inte hehe =P
Lite smått förvirrande idag på jobbet också, på fler än ett plan.. hehe... Först så berättade en kollega om sina forna dagar som stuntkvinna..hmm.. tja why not, tror självklart på det för att det är så otroligt coolt ! hehe =)
Sen fortsatte min förvirring kring ett visst nummer, vet inte vad jag ska tro från ena stunden till den andra..gah.. blir inte klok på det och har inte så många veckor på mig att klura ut det heller.. hur fan ska jag göra ??

Har förresten beställt en ny mobil idag, blir en Samsung U800 Soul, den verkar schysst och bra. 1Gb internminne, 3,2mpxl kamera, hörlursadapter så att man kan ansluta sina vanliga hörlurar och så är den lila metallic och fin ! Ska bli spännande att se hur den är =)


Vi är inte sånna som i slutet får varann....

Har precis lyckats installera Spotify på min dator ! Sjukt bra, har hittat låtar jag längtat efter länge =)
Passade på att göra mig en spellista med enbart gamla svenska godingar det blev lite anna & idde, Jumper (nån som minns ??), Winnerbäck och Håkan Helsström m.m.
Har börjat lyssna på han nu efter mycket om och men, har aldrig riktigt gillar han förut men efter att han va med på söndagsparty började jag söka upp videor på YouTube och insåg att han faktiskt har en hel hög bra låtar !
Jag har ju trots allt sett han live också en gång för många år sen på Gatufesten i Sundsvall.. det var en rolig tid det =)
I allafall så är "Nu kan du få mig så lätt" riktigt träffande i vissa avseenden....

Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte sånna  som i slutet får varann
Och jag tänker är du också själv, var är du ikväll ?
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt....


Tillbaka till jobbet idag... Har vart grymt skönt med helg och idag var det riktigt segt att jobba också men, men bara att härda ut 5 veckor kvar, det kommer att susa förbi och rätt vad det är är det dags för skola igen =/
Har börjat kolla resor inför vecka 34 också, har dock insett att jag jobbar helgen där så jag får antingen försöka byta bort den eller se till att komma hem fredag morgon.. hmm.. vi får la se helt enkelt.
Måste höra av mig till Avve också ifall det blir så att jag åker åt det hållet, vore ju kul om hon e ledig ngt så vi kan ses.

Får se om det blir en klurig dag imorgon, jag blir fan inte klok på det.....


Bilden tagen i Taxinge en kväll i maj !

RSS 2.0