Tapetklister under mina skor

Äntligen är tentan inlämnad och jag kan slappna av ett tag. Satan vad den va jobbig att få ihop, kan inte påstå att jag tycker att den blev så bra men nu har jag i allafall lämnat in något !
När jag lämnade in den hämtade jag även ut grammatik-duggan.. Gick ju vägen det där =) Fick VG med god marginal, det var sannerligen en överraskning som gjorde mig lite mer uppåt.

Nu väntar en vecka med praktik och dags att ta tag i intervjuerna och aktiviteterna som ska utföras där, har redan visst material men dags att knyta ihop säcken nu.
Men först väntar en jobbhelg, ska faktiskt bli rätt skönt att komma ut och bara vara i ett par dagar, kan ju inte påstå att jag har världens jobbigaste jobb direkt. Fast det kan nog bli rejs denna helg, höstlovskollokids är ute plus våra vanliga helgkids å det är ju Halloween så något spökigt ska vi nog ta att hitta på =) Funderar på att klä ut mig på lördag kväll och hoppa fram som gubben i lådan i full mundering, hehe.. Vi får la se !

På måndag åker jag på kryssning tillsammans med the Ironladies (Kusinen & fastern), ska bli grymt skönt att komma iväg på något som inte utspelar sig i någon av mina vanliga omgivningar, ska dricka lite drinkar och dansa lite hade jag tänkt.. kanske blir en sång eller två också, vi får väl se.
Sen på torsdag är det dags för en av höstens höjdpnkter Winnerbäck på Annexet, ååh det kommer bli super duper najs !!! Jag och Erica ska gå, skön musik, öl och trevligt sällskap det kan ju bara inte bli fel =D
Fredag är det dags för Rixhäst försäljning i Eskiltuna med efterföljande middag och samkväm, har potential att bli trevligt det med.

Sen är det dags för det vi har övat emot större delen av hösten.. Jubileumskonsert i Taxinge med gästartister.
Det känns som att låtarna börjar sitta nu och det ska bli riktigt kul att få visa upp sig lite, får alltid en liten extra kick när jag sitter där framför all publik och väntar på inslaget till första låten: Efter avklarad konsert ska hela kåren fira med en gemensam middag, myyys, ser framemot en god trerätters men tillhörande trevligt sällskap.

Sen blir det åter till verkligheten igen, bara att jobba på med det sista till vfu rapporten och försöka hålla humöret uppe =)


Som ett obehagligt allvar


Känner mig orkeslös, tom på energi, konstant trött, tung i kropp och sinne och lite smått ledsen hela tiden.
Det känns inte bra !!
Utbränd kanske... Årets hektiska schema börjar komma ikapp mig och har börjat dra mig bakåt istället för att putta mig framåt. Inser nu, när det är för sent, att det var dumt av mig att först göra ett helt år i skolan kombinerat med med två jobb sen gå vidare till att sommarjobba i nio veckor för att återigen vara tillbaka i skolan kombinerat med två jobb. Allt detta med enbart två veckors semester på snart 18 månader.
Försöker tänka ut en game plan för närmaste framtiden... Har ett jobb att sköta som jag tycker är hur kul som helst och som gör att jag kan ta bort mitt studielån så det får definitivt stanna, sen har jag mitt andra jobb som jag återigen tycker är jäkligt roligt nu när mina uppgifter blivit lugnare. Sen är det skolan, jag ska klara det ! Det har jag bestämt mig för, so what om allt inte går på första försöket då får jag jobba igen det över julen när inget annat händer. Se där gör jag det igen, planerar in jobb där jag behöver vara ledig...

Mycket av min trötthet beror inte på det tempo jag håller nu, det beror på att jag inte sa nej till de sista veckornas jobb i somras, att jag jobbade på som en tok utan att inse konsekvenserna !
Var bortrest sammanlagt fem dagar under sommaren, först drygt två dygn i Göteborg med en god vän och sen tre dagar i Gävle med farsgubben. Mådde toppen då, kände mig i fas, hade fokus, var lugn och glad, men nu är det inte bra, de känslorna känns långt borta just nu.
Kanske är det bara en liten svacka, kanske är det något större som jag inte riktigt vet hur jag ska ta itu med än.

Jag behöver komma bort, ut och iväg från allt som håller mig nere. Behöver få sväva fritt ett tag, komma upp till ytan och känna att jag kan andas. Måste få vara missing in action en stund utan krav, utan människor runt mig som vill ha uppmärksamhet och kräver mer än jag klarar just nu. Jag vet att det är orättvist mot alla runt mig när de får ta skit utan anledning och jag kommer på mig själv efteråt och vet att de inte förtjänar att jag är sur och tvär. Men jag kan inte hindra det och jag kan inte prata om det för då riskerar allt att brisera och jag vill inte ha en massa medlidande och fina ord just nu. Jag vill bara göra det jag ska och sen bli lämnad ifred utan en massa frågor och förslag till lösningar. Jag kommer till er när jag är redo !
Och det svänger, det svänger något fruktansvärt just nu... jag vet inte alls hur jag ska känna från stund till stund och det skrämmer mig lite, det var länge sen jag senast kände såhär, många år sen sist. 


Om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
Ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
Ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån



Writing to reach you

Every day I wake up and it's Sunday
Whatever's in my head won't go away
The radio is playing all the usual
And what's a wonderwall anyway

Because my inside is outside
My right side's on the left side
Cause I'm writing to reach you
I might never reach you
Only want to teach you
about you
But that's not you

It's good to know that you are home for Christmas
It's good to know that you are doing well
It's good to know that you all know I'm hurting
It's good to know I'm feeling not so well

Because my inside is outside
My right side's on the left side
Cause I'm writing to reach you
I might never reach you
Only want to teach you
about you
But that's not you
Do you know it's true
And that won't do

Maybe then tomorrow will be Monday
And whatever's in my head should go away
Still the radio is playing all the usual
And what's a wonderwall anyway

Because my inside is outside
My right side's on the left side
Cause I'm writing to reach you
I might never reach you
Only want to teach you
about you
But that's not you
Do you know it's true
And that won't do

And you know it's you
I'm talking to


The room is crowded people everywhere

Jahapp då sitter man här snorig och dan. Höstförkylningen har kommit över mig med full kraft vilket känns skit, men men lika bra att den kommer så att jag slipper den sen. Upptäckte dock bästa medicinen igår kväll när jag var i Norrköping och festade till det... Jägermeister !! Rensade bra som fan alltså..hmm.. tror fasen tt jag har en flarra under diskbänken hehe =)
Nä nu ska vi inte dra till med såna drastiska metoder, kör nog på varm choklad istället, mums !

Va som ovan nämnt i Norrköping igår för att fira fina Mindy-Li´s födelsedag, blev en riktigt kul fest med mycket folk, både kända och okända ansikten fanns i vimlet. Spenderade större delen av kvällen hängandes i köket konverserandes med en massa trevliga människor. Bl.a. träffade jag mitt före detta kärleksintresse tillika goda vän och hans tjej. Hade bestämt mig innan för att hata henne bara av ren princip, hehe, men guess what.. det gick verkligen inte ! Trevligare människa får man leta efter, vi hade massor gemensamt, bl.a. extrajobbar vi med samma sak vilket var skitkul ! Snacka om att vi hade mycket att prata om =) Pratade såklart med pojken i fråga också, vi ses ju inte så ofta i och med att han bor i Linköping och jag bor här men när vi väl ses så är det väldigt trevligt. Vi pratade lite skola, jobb och allmänt runt i kring. Kändes riktigt kul att träffa honom faktiskt =D
Hade även ett intressant samtal med Brushan om allt möjligt, vi pratade om allt från tatueringar till hur människor behandlar varandra, hur trevligt som helst ! Resten av kvällen hängde jag mycket med världens härligaste gay-kille, vi hade ruggigt kul och pratade om ideal killar och hamnade i ett samtal med två andra om skäggväxt haha.
Blev allt som allt en riktigt kul kväll men jag blev grymt trött på slutet så när alla andr drog ut på krogen stannade jag kvar hemma tillsammans med Mindy som tog hand om sin fyllesjuka sambo =p hehe

Idag har det blivit slappa för hela slanten, vi vandrade iväg för att köpa mat och kort efter det var det dags för mig att bege mig ner mot stationen för att ta tåget hem. Älskar verkligen att åka tåg förövrigt ! Tycker att det är himla mysigt, man kan sitta och filosofera lite, lyssna på bra musik och kanske läsa en trevlig bok eller tidning !
I like it alot !!
Satt och lyssnade på en blandning av Tom Waits och Donavon Frankenreiter hela resan, hur bra som helst. HAr snöat in på Tom Waits de senaste dagarna och kan lyssna på "I hope that I don´t fall in love with you" på repeat hur många gånger som helst =)
När jag kom hem blev det en kort mellanlandning hemma sen gav jag mig iväg ner till Erica för en liten myskväll, det blev pizza framför Playa del Sol och lite Ensam mamma söker på det.

Så nu sitter jag här och har avverkat dagens FarmVille skörd och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, funderar på att sova men det känns så onödigt när jag ändå är ledig imorn och har en hel massa filmer jag vill titta på =P
Jaam, nu kom jag på det, har sett en hel massa filmer den senaste veckan, ska nog sätta mig och leka recensent en stund ! Lägger upp ett inlägg med filmer om ett tag helt enkelt =)

Well the room is crowded, people everywhere
And I wonder should I offer you a chair ?
Well if you sit down with this old clown 
take that frown and brake it
Before the evening´s gone away
I think that we can make it
And I hope that I don´t fall in love with you

RSS 2.0