Jorå så att...

Hade duggan idag, vet fasen inte hur det gick. Vissa saker kan ha gått hyffsat andra kan ha gått apdåligt.. Time will tell ! Får jag göra om den gråter jag inte krokodiltårar över det direkt =) hehe
Är helt slut, somnade ca 2.30 natten till idag lägg till uppstigning vid 5.45 så kanske ni förstår min trötthet !
Men sova får man väl göra när man blir gammal, ska strax iväg till jobbet efter en sanslöst kort mellanlandning hemma. Har absolut ingen lust att jobba idag, har dock sagt att jag kan så lite sent att ändra sig nu =/ Tror att jag slutar rätt tidigt dock vilket är bra för då ska jag ta mig en sväng förbi affären och köpa hårfärg !! Dags för en förändring, lite mörkare tror jag bestämt eller kanske lite rödaktigt, härligt höstigt hursomhelst =) Får lägga upp en bild när det är klart.

Satan alltså, känner att det börjar bli dags att dra ner på tempot, har börjat fått magkatarr känningar och ett tryck över bröstet som inte kan vara bra. Stressar inte direkt det är bara det att jag aldrig hinner vila i två sekunder. Nu börjar det kännas att jag inte hade någon semester under sommaren också.. inte bra inte.
Bör nog uppsöka läkare med magen och se så att det inte gränsar till magsår =/ vore inte så bra det. Ska försöka dra ner på kaffet och andra sura saker ett tag så får jag se om det ändras.

Hmm, nehepp dags att rodda om för jobbet nu då...

Work It Harder Make It Better
Do It Faster, Makes Us stronger
More Than Ever Hour After
Our Work Is Never Over


Det ilar då och då

Idag var det dags för det vi alla väntat på i flera månader... Elitserie premiären !!
Haha okej alla kanske inte har väntat på den men bra många. Jag kände mest att de var lite jobbigt att det skulle dra igång igen fast när man väl var mitt upp i det var det rätt kul =)
Är tillbaka i min gamla kiosk denna säsong då min älskade Food Court har leasats ut till stadens kebap-hak...hmm får se hur det blir..
Kändes rätt okej att vara tillbaka i kiosken dock, får styra och ställa utan att vara direkt ansvarig =) hehe
Som vanligt så var det en del grejer som inte var fixade, man bli ju inte överraskad direkt, om allt klaffade skulle man ju bli så förvånad att man skulle tuppa av. Tur att man genom åren har blivit expert på att fixa alla möjliga och omöjliga situationer som kan uppstå de få timmar vi jobbar.
Det blir nog en hyfsad säsong det här också, hoppas självklart att det går bra för SSK också, de lyckades ju vinna idag mot ärkerivalerna LHC !! =D

Det som upptar den mesta tiden nu, eller nu ljög jag, det upptar typ ingen del av tiden och inte ens i närheten av så mycket som det skulle behövas.I alla fall, grammatik duggan handlar det om, den gå av stapeln på tisdag och jag blir bara mer och mer förvirrad, helt sjukt illa =( Känns inte bra det här....
Får se till att försöka råplugga i helgen mellan, innan och efter alla aktiviteter som ska hinnas med. Vill ju gärna ha ett socialt liv när jag är ledig också. Har jobbfritt tre helger i rad nu, ska bli rätt najs faktiskt =)
Fast nackdelen är ju att jag förlorar en hel del pengar på det, smällar man får ta.

Den här helgen står kräftskiva, spelningar med kåren, jobb, bio och rep med Jenny på schemat. Blir en rolig och späckad helg och som sagt mellan allt detta ska jag försöka hinna med att plugga lite också.

Blev förresten härligt glad häromdagen när jag fick hem en massa roliga saker.. Lars Winnerbäck boxen damp ner, lite lagom nördigt sådär men jag ångrar inte mitt köp. Sjukt najs !! =) Nya skivan är faktist en riktig höjdare och jag tror fasen att spår nr 7 är min nya all time favourite Lasse låt !
Sen fick jag hem två par jeans, ett par svarta slimmade som jag redan invigt, riktigt sköna och bra längd. Sen ett par rejält utsvängda blåjeans, galet trevliga men är osäker på längden. Får hem ett par likadana som är snäppet längre om ett par dagar. Hade beställt den längden men de skickade fel så de ska skicka ett par i rätt längd så får vi väl se. Koola som satan är de iaf.
En annan trevlig sak jag gjorde var att jag var iväg med Johanna och paddlade kanot. Härligt, härligt, härligt. När vi satt där ute på sjön i Rönninge kände jag att jag inte spenderar tillräckligt med tid ute i naturen längre. Måste se till att ändra på det !

Dessa små guldkorn var verkligen välbehövliga, va så duktigt less här om dagen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Blev så besviken att jag fick en klump i magen som ville upp och ut men jag tänker inte låta tårarna falla för den saken, tänker inte nedlåta mig själv till det ! Blev så arg, ledsen och besviken. Nu får det fan va nog !!

Fan det värker, det ilar då och då,
Det känns ibland som att alla har förstått utom jag
Jag fattar ingenting och jag ser bara tecken
Bilder säger stanna, bilder säger gå
Vi pratar inte mera, saker förändras när tiden går
Har jag väntat mig för mycket, blåste jag iväg ?
Jag fattar ingenting


"Bryt ihop och gå vidare"

Så fort jag stannar upp och lägger det jag håller på med åt sidan kommer tankarna.
Tankar på dig och den sista tiden, på allt du lärde mig som har fört mig dit jag är idag.
Jag tänker på alla fina ord och all kunskap du förde vidare till mig, all glädje och all smärta.
Du var världens finaste människa och det gör ont när jag tänker på dig.
Jag var inte beredd på att det skulle kännas så här och det både glädjer och smärtar.
Ibland får jag dåligt samvete för att jag inte ringde dig och pratade den sista tiden, fast jag vet att jag inte borde ha det för jag vet att du inte orkade.
Jag minns fortfarande vårt sista samtal och har det fortfarande färskt i minnet hur glad jag blev när du sa att du var stolt över mig ! Jag hoppas att du vet hur mycket jag uppskattade dig och det du gjort för mig. Din tro på mig fick mig att växa som människa och det är jag dig evigt tacksam för.
Tårarna bränner i ögonen så fort jag stannar till men jag vågar inte låta de falla, är rädd för att de aldrig kommer ta slut då....
Du gav så mycket till andra och du berörde så många, barn och vuxna, föräldrar, vänner och kollegor. Jag kunde inte ha bett om en bättre lärare än du. 

Jag kommer alltid minnas dig och allt du gjort för mig, du kommer föralltid att vara min mentor och när jag tvekar behöver jag bara tänka på dig så vet jag varför jag gör det jag gör och är där jag är.
Det får mig att kämpa vidare trots att det är svårt och mycket ibland.


There's a fog along the horizon,
A strange glow in the sky,
And nobody seems to know where you go,
And what does it mean?
Oh, is it a dream?



Thinking...

Sitter och funderar på vad jag ska lägga in för musik på min mobil, har tröttnat på det mesta som finns där just nu. Det går liksom bara runt runt utan något nytt hela tiden.
Hmm.. får se till att göra en lista.
Kanske ska gå och bädda sängen så man kan sova där om en stund !
Funderar även över Doc´sen.. vilken färg ska jag välja, har hittat ett par mörkgröna som också är sjukt snygga. Finns även ett par grymma lila men dom känns svåra att matcha. Har även fått höra en grej om vinröda som gör att jag tvekar, fast nja, inte så illa kanske när man gör lite efterforskningar.
Hmm.. får se vilka det blir, intrycket blir ju ett annat när man ser färgen live så att säga =)

Var och lämnade datorn idag, tydligen massor av tangenter som inte fungerade, fick en ny utan krångel !!
Säljaren som hjälpte mig var även sjukt snygg vilket inte gjorde saken sämre =P
Hoppas iaf på att det fungerar den här gången.. vi får se om några dagar !


Just take those old records of the shelf
I sit and listen to them by my self
Todays music ain´t got the same soul
I like that old time rock n´roll


"Bara att tacka och be om mer"

Sen jag kom hem från skolan idag har det varit full fart non stop.
Jag har lyckats avverka en hel del på de få timmar som gått, kom hem strax före fyra gjorde lite stuff och åkte sen iväg och repade och återkom till hemmets lugna vrå för kanske 25min sedan.
Under timmarna som gått har jag:


  • Tvättat och hängt tre maskiner
  • Handtvättat 10 (!) BH´s
  • Lagat och ätit mat
  • Diskat upp (det mesta iaf)
  • Städat trapphuset (min månad)
  • Repat i nästan 3 timmar



Relativt produktivt om jag får säga det själv =)
Nu ska jag bara försöka få klart läxan till imorn oxå, verkar lite krånglig men det ska nog gå det med. Imorn ska jag leta fram mina gamla grammatikböcker och ha som extra stöd. Hoppas på att alla kursböcker kommer snart också, sjukt segt att inte ha sina egna =(

Kändes bra på repet idag också, är bättre än jag trodde på låtarna, nu ska jag bara öva upp ambisen lite till så blir det asbra, då kan jag känna mig nöjd med hur jag låter. Måste självklart öva som ett as på låtarna, vill ju att det ska låta och kännas toppen bra på konserten. Den 7/11 smäller det på Taxinge slott !!

Fick en sanslöst kass nyhet nu under kvällen, datorn som jag köpte häromdagen är tydligen trasig, det går inte att trycka på alla tangenter. Jäkla skit, nästan så att jag funderar på att strunta i det helt och hållet och ta tillbaka pengarna. Teknikprylar och jag vi har inte riktigt gått ihop de senaste dagarna, min vanliga datorn är ju också lite underlig för tillfället.. hmm.. aja får se vad de säger imorn när jag lämnar tillbaka den. Finns inte en chans att den ska iväg på lagning dock, det ska vara pengarna tillbaka eller en sproilans ny dator så det så !!

Nehepp, ska göra mig en kopp te och återgå till läxan nu...

(testar att ha det vänsterställt denna gång..har fått höra att det inte går att läsa centrerat..hehe..)




Vill ha så himla mycket !!!! Give me !!!







If you say Mr. Butler I say YES !!

Efter en tuff vecka med inlämningar, framträdanden, självporträtt och möten var det äntligen dags för helg !!!
Vårt framträdande var förövrigt grymt bra, låten är klockren (text finns hos torvmupparna !!!)
Fredagen blev supemys och lugn ända ut i fingerspetsarna.
Efter skolan åkte jag och köpte mig en bebis-data, en blå fin. Kommer bli super till skolan =)
Det blev en snabb vända hem innan jag med saxarna i högsta hugg gav mig iväg till Jojo för att klippa till hennes hår och äta mat. Vi plockade sen upp Emma och åkte vidare mot Heron. Där stod bio på schemat, The Ugly Truth med Gerard Butler och Katherine Heigl. Filmen kickade ass, gillade den riktigt mycket och Mr. Butler är ju så sjuuuukt snygg att man bara satt och dregglade =D
Riktigt bra film, gå och se !!! =)



Mums !!!

Lördagen blev också slapp, åkte till Tälje med mor, gick i några affärer hittade en super snajsig kofta men den låg utanför min budget så det var inte ens att tänka på, synd men men.
Handlade sen lite grejs inför kvällens kräftmys med Erica. Köpte räkor, bröd, aioli och dryck.
Blev en himla trevlig kväll med massa kräftor (supergoda) och annat gott. Vi sjöng lite SingStar och kollade på Bert tv-serien, började på ett maraton men vi orkade bara fyra avsnitt sen höll båda på att somna.
Kvällen slutade med att jag somnade på soffan och vaknade imorse med intro melodin till Bert spelandes om och om igen på tv´n som fotrfarande var igång.. haha...

Hann svänga ihop en tårta till morfar under kvällen också, blev en Schwarzwald tårta, som faktiskt smakade riktigt bra. Var där idag på förmiddagen och hälsade på och fikade lite.
När jag kom hem blev det direkt soffhäng och tv tittande.
Har kollat lite tv-serier på nätet, börjat med första säsongen av Big Bang Theory =)
Ska fortsätta under kvällen men först lite middag sen blir det soffan tillsammans med birra, chirre och dirre, hehe..

Ett irritationsmoment uppstod under dagen dock, inget major men varför kan han inte sluta, fatta vad jag säger och lägga ner... Less som fan på detta nu !! =/


Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig.
Du spelar nåt slags spel.
Men Du har så svårt att vara ensam så Du går till "lilla mig".
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon
son en svår och jobbig grej.


Nattlig promenad i en höstmörk stad

Sitter och filurar på tentan som ska lämnas in på onsdag, hur ska jag lägga upp det, vad ska jag ta med, varför är det så, hitta rätt referenser i litteraturen och jadijada...
Blir lite putt på detta, är väl i det stora hela lite trött på mig själv som inte tagit tag i det lite tidigare !! Men, men det får helt enkelt lov att lösa sig. Kollade in tentorna från förra terminen idag, ett jävla poäng från VG på den ena.. bitter ?? Nä inte jag inte, aldrig =/ Jooo en aning faktiskt =( Men hey sånt e livet på en pinne.
Funderar på att ta mig en sen promenad, kan inte sova och känner att tankarna skulle behöva rensas. Fast först skulle jag ju kunna ta och knacka ner inledningsmeningen som jag har tänkt på och formulerat i huvudet hela kvällen, har jag tur lossnar det strax ! Tur att jag har sovmorgon imorn hehe.
Väl mött på andra sidan natten helt enkelt !!

Jag har inte tid med någon annan stans.
Har inte lust med massa någonting.
Du säger att jag har en liten värld men den är
snygg och full av flärd.
Jag vilar under himmelen i höst på min planet.


My selfportrait

Attans vad jag har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden, mycket att stå i här på andra sidan skärmen =)
Skolan har dragit igång igen, första kursen Estetiska färdigheter består av drama, musik och bild. Mycket trevliga lektioner med en lagom dos flum.
Passar som handen i handsken.
En av de mest positiva sakerna med skolstarten är att vi har fått behålla vår superduper arbetsgrupp från förra året, vi jobbar så sjukt bra ihop !! Det går undan och vi ligger på samma nivå med saker och ting, känns bra inför fortsättningen av terminen när tempot trappas upp något.
Vi har gjort några riktigt bra arbeten den senaste veckan =)
För tillfället sitter jag och fnular lite på mitt själporträtt, en det i examinationsuppgiften är att göra ett självporträtt utan sitt ansikte. Man får använda sig av vilken teknik och vilket material man vill vilket känns bra.
Jag har börjat lite och känner mig delvis nöjd, funderar över om jag kanske har tagit en för liten yta att jobba på..
Jag vet vad jag vill ha med för element men vet inte riktigt hur jag ska få in allt, själva grunden är ett foto jag tagit vid Dunstaffnage Castle i Skottland, jag har monterat det på en duk och omarbetat det lite, blev snyggt måste jag säga. Nästa steg bli att hitta lite citat, bilder, texter och hitta en schysst banner, ev blir det fler foton också. Tycker om att kombinera ord och bild så det är tänkt att bli en härlig mix av båda =)
Ska försöka bli klar med detta så snabbt som möjligt så att jag sen kan koncentrera mig på böckerna och den skriftliga delen av examinationen och efter det den lilla föreställning vi ska göra som avslutande del. Den kommer att bli en riktigt höjdare tror jag !!

Dags att återgå till självporträttet !

If there is righteousness in the heart

If there is righteousness in the heart,
there will be beauty in the character.
If there is beauty in the character,
there will be harmony in the home.
If there is harmony in the home,
there will be order in the nation.
If there is order in the nation,
there will be peace in the world.
So let it be


RSS 2.0