Play your part

Längtar konstant efter något annat än det här. Det är en helt värdelös känsla för egentligen har jag det väldigt bra. Men det är inte vad jag behöver i detta nu. Vad jag behöver är något som täpper till det gapande hålet i mitt inre.

Counting the hours


Det är nio dagar kvar sedan har jag semester, då lämnar jag landet och åker till Spanien.
Blir där en vecka, en hel vecka att ligga i solen på stranden eller vid poolen, dricka drinkar äta ute varje kväll, läsa böcker, lyssna på musik och bara vara.

Det ska bli så otroligt skönt!!!
Det har varit några intensiva men roliga månader och jag känner att jag förtjänar semester och framför allt så behöver jag det. Jag behöver komma bort ifrån vardagen och få chans att andas ut en stund. Ingen kalender som styr inga möten som ska hinnas med, inget fläng mellan olika ställen och ingen telefon som ringer.

Jag har bestämt mig för att vara helt frånkopplad hela veckan och inte ens svara på sms, allt sånt hinner jag med när jag kommer hem igen. Det blir en vecka för mig och bara mig (och min mamma)!

Men innan dess så har jag 7 arbetsdagar kvar och dem kommer att vara långa, intensiva och stundvis tröttsamma men det är bara att fokusera på syftet så kommer det att bli lättare att ta sig igenom dem.






Giving in to bad dreams


I can't give you an A to Z,
there's some things I just can't show.
Just try to disbelieve your eyes
for this I surely know
There's a long way to go.


Read me your favourite lines


Older chests reveal themselves
Like a crack in a wall
Starting small, and grow in time
And we all seem to need the help
Of someone else
To mend that shelf
of too many books
Read me your favourite line

Like time, there's always time
On my mind
So pass me by, I'll be fine
Just give me time




metafor...


I've waited here for you


Äntligen, äntligen, äntligen!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Jag är äntligen klar med skolan och om några veckor dimper examensbeviset ner i brevlådan. Det känns så otroligt underbart!! Jag har inte riktigt förstått det än och inte riktigt tagit in det men jag är färdig. Färdig lärare, ÄNTLIGEN!!!´

Efter nästa fyra års slit så kan jag äntligen andas ut och njuta av det som komma skall, inga måsten, inga uppgifter och grupparbeten. Inga tentor, inga deadlines och ingen stress.
Det har minst sagt varit några omvälvande år och de har gett mig så otroligt mycket men det har också varit så jävla jobbigt och känslosamt. Jag har övervägt att lägga av och ett tag kändes det som att jag skulle springa in i en vägg men jag lyckades och jag är så jävla stolt över mig själv.

Så jävla STOLT!!!


                             


RSS 2.0