I can´t forget you after all that we´ve been through


Jag har en underbar vän som har bott utomlands i många år och som kommer till Sverige väldigt sällan och när hon väl kommer är hon här väldigt korta perioder vilket gör att man inte alltid hinner med att ses. Vi lärde känna varandra när vi gick i gymnasiet och på de fem åren som har gått sen vi tog studenten har vi kanske setts två-tre gånger. Under åren som har gått har jag befunnit mig i Sverige bunden av diverse åtaganden medan hon har tagit sig till Nya Zeeland, Canada, England och Skottland där hon bott och jobbat och pluggat i perioder.
Nu har hon äntligen kommit hem till Sverige för en längre tid och jag kan knappt bärga mig tills vi ses och kan prata igenom allt som har hänt sen sist. Vi har hela tiden haft mejlkontakt men det är så mycket bättre att sitta öga mot öga och prata om allt man har gjort och vill göra.
Längtar!! :-D

I ran into the sand when I was trying to chase down the rainbow


Sitter på jobbet, alla i huset sover men jag är inte det minsta trött, tänker delge det som snurrar i mitt huvud just nu istället...

Jag har blivit totalt upp över öronen kär i två saker den här veckan. Den ena är mitt nya nagellack med namnet In the Army, så sjukt snygg nyans. Kommer att bli en lång och lycklig kärlekshistoria det här, no doubt about it! :-)
Sen köpte jag en skjorta i julklapp till mig själv, en röd och svartrutig, lite skogshuggar stuk på den. Den är helt klart ett av mina bästa köp någonsin, känner mig grym i den och vill bara använda den hela tiden. Dessa två kärlekar i kombination kan inte bli annat än succé.

När jag åkte på den slingriga dåligt plogade och oupplysta vägen till jobbet idag sprang plötsligt två älgar ut på vägen rakt framför min bil. Det var en jäkla tur att jag i princip kröp fram på vägen och att det var ett så pass långt avstånd till älgarna att jag hann stanna men hade jag kört några km/h mer hade jag definitivt både haft en älg i framrutan och legat i diket! Var tvungen att stå still några sekunder och komma över chocken innan jag rullade vidare mot jobbet.
Älgar är ett av de häftigaste djuren jag vet men jag skulle inte vilja ha en på min motorhuv eller stå öga mot öga med en i skogen. Fast jag tänker ju ta jaktlicens någon gång i framtiden men då är väl förhoppningsvis älgen på lite längre avstånd, hehe, vi får väl se den dagen det sker!

På tal om jobbet så fick jag ett sms från ett av mina kids föräldrar tidigare ikväll, en enkel fråga om barnet ställdes och ett enkelt svar levererades och tillbaka fick jag ett svar avslutat med Kram. Tycker att det var riktigt opassande och faktiskt lite obehagligt! :-/

Och när jag ändå pratar om sms måste jag bara berätta om panik smset jag fick i går kväll. Min kära vän och vapendragare hade precis landat i Sverige och visste ju inte hur det gick med jvm-hockeyn så en uppdatering var tvungen att levereras pronto. Fick ett samtal från galningen idag men missade det såklar och har inte hunnit ringa upp, får ta mig i kragen och göra det imorn när jag har rast.

Mina dagar går just nu åt till att plugga och skriva, håller på och tar igen tentor som jag av olika anledningar har restat, jag skriver på en tenta för kursen som avslutas i januari och tillsammans med min arbetsgrupp försöker jag skriva en B-uppsats med deadline 17/1. Vi ska skriva 15 sidor och än så länge har vi nada. Något har hänt i vår arbetsgrupp, vi har alltid jobbat skitbra tillsammans men just nu fungerar det inte alls, det är som en dragkamp hela tiden och det är ett under att vi inte har slitit huvudena av varandra än. När det ena dagen känns som att vi gör framsteg så känns nästa dag som ett enda stort gigantiskt hopp bakåt och jag vet inte hur vi ska komma ur den onda cirkeln och ta oss till målet!? Jag blir bara mer och mer uppgiven för var dag som går utan att vi kommer närmare slutet...
Skolan överhuvudtaget är en kamp och har varit det en längre tid, det känns som att jag börjar ge upp och det är verkligen inte likt mig. Att resta tentor som jag vet att jag kan skriva och få både G och VG på är något jag aldrig skulle ha haft en tanke på tidigare men nu känns det naturligt på något underligt sätt. Måste komma på något som får upp mig ur denna svacka för jag har ett år kvar och jag vill gå klart utbildningen för jag vill arbeta med något inom detta område i framtiden!

När man tycker att människor beter sig illa ska man bara strunta i det eller ska man vara svinig tillbaka??
Man kanske ska låta folk få smaka på sin egen medicin och vara lika grisig mot den/de som man tycker att de varit mot en själv, eller ska man bara strunta i det för att inte sjunka till samma låga nivå?
Svårt det där och vad är bäst egentligen... Situationsbundet for sure!

Det var länge sen jag fick snacka musik med någon som fattar vad jag pratar om, någon som förstår hur jag kan snöa in på små detaljer i låtar och som inte himlar med ögonen när jag citerar en text för att jag tycker att den passar till situationen. Har så mycket i huvudet och ingen att prata med, behöver ett bollplank som kan ta emot alla idéer och bolla tillbaka dem med en ny vinkel eller något annat som anknyter. Behöver få surra loss om alla intryck jag fått den senaste tiden, behöver få prata om den där låten som jag har haft på repeat de senaste dagarna bara för att texten, melodin och sången är så jäkla bra och för att den passar till så mycket på så många sätt. Behöver få uttrycka allt som gjort intryck och avtryck!

Häromdagen blev jag besviken på en vän och inte bara besviken jag blev faktiskt ledsen och sårad också! Juldagen närmade sig och som seden säger skulle det festas. Diskussioner hade förts men inget hade bestämts men i min enfald trodde jag ändå att vi skulle festa till det tillsammans men så blev icke fallet.
Ett sms under dagen visade att personen skulle hem till en annan vän på middag tillsammans med en hop andra vänner. Alla dessa som vistades tillsammans känner jag och trodde att även jag var vän med men who knows...
Helt plötsligt fanns inte jag med i några festplaner och visst, självklart får dem äta middag och strunta i att bjuda mig men jag blev bara så besviken då jag hela dagen gick runt och trodde att vi på ett eller annat sätt skulle umgås tillsammans innan kvällens utgång. Kände mig ledsen och funderade på varför inte jag fick ingå i gemenskapen. Men, men så kan det väl vara ibland, man ska helt enkelt inte ta saker för givet!

Jag hade hur som helst en grymt trevlig juldagskväll tillsammans med folk jag inte träffat på ett tag! :-)





Dreaming of you


Har börjat kolla lite på flygresor, har som plan att ta mig till Italien någon gång under 2011, närmare bestämt till Florens. Har velat åka till Toscana hur länge som helst och då faller det sig så fint att Florens är huvudstad i den delen av Italien och Florens har varit en dröm sen långt tillbaka.

I Florens finns Galleria degli Uffizi där det finns verk av Michelangelo, Da Vinci, della Francesca, Caravaggio och framför allt Botticelli. Av renässansmålarna har alltid Botticelli varit min favorit och det vore så häftigt att få se Primavera och Venus fördelse i verkligheten! I Florens finns även Michelangelos fem meter höga Davidstaty vilken också vore mäktig att se och katedralen Santa Maria del Fiore, vilken jag målade av till ett skolarbete om renässansen en gång i tiden. Sen skulle det definitivt bli en utflykt till en eller ett par vingårdar!

Tittar man på bilder verkar inte naturen gå av för hackor heller, det ser helt fantastiskt ut. Åh jag längtar vekligen, dock är det rätt kostsamt att flyga dit så det är bara börja spara nu. :-)

             
 

Put a language in your head and get on a train


Måste passa på att rekommendera en skiva som har gått varm hemma hos mig de senaste dagarna!

...Featuring - Norah Jones




En massa fantastiska samarbeten, här är en av mina favoriter
Norah Jones – Little Lou, Ugly Jack, Prophet John (feat. Norah Jones)



Jag önskar er alla en riktigt God Jul!!


Idag är det JULAFTON, känns mycket trevligt!!
Trots att jag i veckan inte hade så mycket julkänsla i veckan så har den faktiskt kommit så sakta. Gav mig ut i går och köpte julklappar och inget säger väl jul som att låta kortet glöda i en massa affärer haha. Hittade en tröja till min far, en kokbok till min mor och julklapp till Erica och Alice. Sen blev det några julklappar till mig själv också, tycker att jag var värd det!!
Jag har t.o.m. hunnit baka, har svängt ihop kokoskakor, pepparkaksmuffins med choklad, bountybollar, konjakstryffel med vaniljmarsipan och mandel och såklar morfars favorit Smällihop.
Det blir mitt bidrag till årets julbord!

Gårdagskvällen spenderade jag sen hemma hos lilla familjen Pettersson/Sundqvist, vi spelade bingolotto och böt julklappar, tokmysigt! :-)

Julaftons morgonen började med tvättstuga, konstigt att ingen annan ville ha den tiden hehe.. Sen åkte jag över till mina föräldrar och åt frukost. Vi öppnade även julklappar redan då, vanligtvis brukar vi göra det på kvällen när vi kommer tillbaka från släkten men idag ska vi bort så sent och förmodligen hinner klockan springa iväg innan vi kommer hem så vi bestämde oss för att göra det på morgonen. Fick många fina saker och precis det jag önskat mig, så nu har jag några kokböcker att bläddra igenom och pengar att spendera på IKEA. Fick även en smörgåsgrill som är från samma serie som blendern jag fick förra året. Suveränt!!
Så nu är det bara att vänta på att klockan ska ticka fram så ska vi åka ut till mormor och morfar och äta massa mat, Precis så som det ska vara på julen!

Var över i min lägenhet och hämtade posten idag, hade fått ett par julkort faktiskt :-)
Ett av julkorten var från Monica och Tommy i Karlstad... Jag känner inga som bor i Karlstad.. hmm..
Satt och tittade på kortet en stund och upptäckte att det står Sarah, med ett h på slutet, så stavar ju inte jag mitt namn. Gatuardressen var rätt men postadressen var helt fel, eller jag Nykvarn var ju rätt men om man har det postnummer som stod på kortet så bor man ute i skogen och det var då jag kom på det...

När jag precis hade flyttat till min nya lägenhet gick jag ut på hitta.se för att kolla om adressändringen gått in där och när jag sökte på Sara Ohlsson, Nykvarn fick man upp mig och en annan person med samma namn fast annan stavning. Denna Sara Olsson bodde någonstans utanför Nykvarn men söker man nu hittar man bara mig.
Det kan då tänkas att dessa människor skulle skicka till min namne men inte kom ihåg adressen sökte hittade mig och antog att det var hennes adress!? Annars finns det en Monica och Tommy i Karlstad som känner mig fast jag inte känner dom.. could be, could be... :-)


And so I'm offering this simple phrase, 
To kids from one to ninety-two, 
Although its been said many times, many ways, 
Merry Christmas to you 

Constantly I fail to draw your smile


Moonlight through the windows in the hall
Rainbows in your teardrops as they fall
Constantly we move between the lies
Constant as trouble in your eyes

You break and I´m bending, I
You begin and I´m ending, why

Twilight as you leave me in early fall
Raindrops on the window shades the wall
Constantly I fail to draw your smile
Constant as the silence when you cry

You break and I´m bending, I
You begin and I´m ending, why

You took my pain and filled my empty heart
I stole your dreams, I broke your soul apart

                                                                                            
Lisa Miskovsky



Från den trygga gamla kyrkan klingar sången ända hit


Igår gick den årliga julkonserten av stapeln i Taxinge Kyrka, allting gick bra och folk verkade uppskatta det lika mycket som tidigare år.
Jag kämpade mig igenom konserten med en rejäl förkylning, blev lite jobbigt i vissa låtar där vi verkligen spelar hela tiden men det var bara att bita ihop och snyta sig mellan låtarna haha.
Bäst på hela kvällen var våran gästsångerska när hon sjöng Koppången enbart kompad av piano, den i kombination med omgivningen gav mig gåshud. Otroligt fint!! :-)

Tog en sväng förbi graven innan jag åkte hem, hade inte tänkt på att ta med mig ett ljus dock så det får bli en resa ner snart igen.

Vanligtvis är jag alltid redo för julen när konserten är, jag brukar sätta upp julgranen dagen innan, ha julklapparna klara och redo under granen, julmat brukar finnas i kylen och julbaket är i stort sett klart.
Efter konserten brukar släkten komma hem till mig och fika men så vart det inte i år.
Jag har ingenting klart inför denna jul, det finns ingen gran, inga ljusstakar, inga julklappar, ingen mat och inget bakat. Jag är inte alls redo i år p.g.a. min boendesituation. Det känns så himla tråkigt men jag får väl ta igen det ordentligt nästa år istället.

Min lägenhet börjar dock se ut som en lägenhet igen, golv är lagda i vardagsrummet och köket och de är verkligen jättefina. i köket har även skåp satts in och tapeter är uppsatta på väggen i sovrummet. Så det går sakta men säkert framåt men än vet jag inte när jag får flytta tillbaka. Förhoppningsvis är det inte så långt kvar!


Här är stillhet och tystnad
nu marken färgats vit
från den trygga gamla kyrkan
klingar sången ända hit
jag har stannat vid vägen
för att vila mig ett tag
och blev fångad i det gränsland
som förenar natt och dag

Ett sken ifrån ljuset
bakom fönstrets välvda ram
har förenat de själar
som finns med oss här i tiden

Jag vet att de som har lämnat oss
har förstått att vi är
liksom fladdrande lågor så länge vi är här




I will remember you


Började gråta när jag läste ett inlägg på en barndomsväns blogg. I kombination med att jag redan visste vad som nyligen har drabbat hennes familj så blev det oerhört starkt. Hon har förlorat sin pappa och det har tydligen gått väldigt snabbt, i oktober fick dem sjukdomsbesked och nu har han gått bort.

Den här tjejen och jag var superbra kompisar i början av högstadiet men saker förändras och vi slutade umgås och nu har vi inte pratat på flera år, vi hälsar knappt på varann längre. Men jag minns hennes pappa så väl och det här är så oerhört sorgligt och mina tankar går nu till henne och hennes familj.

Jag vet inte vad jag skulle göra utan min pappa och det här är inget jag skulle önska ens min värsta fiende!


                                               I’m so tired but I can’t sleep
                                Standin’ on the edge of something much too deep
                         It’s funny how we feel so much but we cannot say a word
                               We are screaming inside, but we can’t be heard


Strike a chord and I´ll sing you a song


Har kommit in i en riktig singer/songwriter period och de jag lyssnar mest frekvent på har jag sprungit på av en ren slump. Har hittat några genom Spotifys relaterade artister funktion, hur bra som helst.
Igår satt jag och lyssnade på Greg Laswell och såg att två av mina andra favoriter fanns under related artists tänkte då att varför inte prova ett av de andra namnen på listan. Det är nog det bästa jag har gjort den här veckan, klickade fram William Fitzsimmons och blev helt förtrollad!!

Har sedan dess lyssnat på den mannen varje ledig sekund det senaste dygnet, han är verkligen hur bra som helst.
Var ju tvungen att kolla upp snubben lite och fick fram att han är yngste son till blinda föräldrar, i deras hem har det alltid funnits massor av musikinstrument. Han har således spelat sen han var liten, han är utbilad psykolog men kände att musiken var där han hörde hemma. Sen har han ett skägg som skulle få jultomten att bli grön av avund...



                                  
                                                         William Fitzsimmons

                                   
                                Tift Merritt    Ray LaMontagne           Josh Ritter  
                                                       
                                                 Schuyler Fisk      Greg Laswell

Favoriter!!
         

Musik ska byggas utav glädje


Min klarinettlärare är helt suverän, förstår inte att han står ut med mig ibland. Var och repade tillsammans med honom idag och vi försökte jobba oss igenom en av låtarna till nästa lördags julkonsert.
Den ligger i ett väldigt högt register och för några år sen när jag spelade första stämman var inte detta något problem men sen jag började i den nya orkestern och gick ner på andra stämman så spelar man inte lika mycket i det registret. Detta har således gjort att jag har blivit mycket sämre när det kommer till detta, har inget problem med ambisen men det sitter inte i fingrarna så greppen känns så himla främmande. Det hela leder till att jag spänner mig för mycket blir frustrerad och spänner mig ännu mer.

Men idag har vi tragglat, vi tog det takt för takt och det kändes som att vi spelade samma tio takter i princip hela tiden. Det blev bättre men jag måste öva hemma om jag ska kunna sätta det på konserten. Det är ju inte bara övning för just den låten, kommer ju att ha användning för det så länge jag spelar.

Min lärare är som sagt suverän! Jag har spelat för honom sen jag var 14år och sen jag fick han som lärare har jag utvecklats så himla mycket och om jag bara övade mer hemma skulle jag kunna ta nästa steg och bli ännu bättre.
Han har följt mig så länge att han vet hur jag fungerar när jag blir frustrerad när vi övar, han vet precis vad jag har problem med, vad jag slarvar med och vad jag måste öva på. Vi kämpar på och så länge jag bara kan ska jag fortsätta ta privatlektioner kombinerat med orkesterspel.

Ett tips är förresten att ta sig ut till Taxinge Kyrka lördag den 18/12 kl.18.00!
Musikkåren håller sin årliga julkonsert och vi hoppas på att den blir lika populär som alltid. Men se till att komma i god tid för det har en förmåga att bli mycket folk.


                                                

Jag vågade aldrig hålla din hand


Satt och funderade på fylla förut och kom att tänka på min egen första fylla.
Minns det som att det var igår, det var sommar och min kompis Empa fyllde 18 vi var hemma hos henne i Gnesta och hela gänget var där.
Mina kompisar hade länge haft som mål att få mig full då jag alltid var den som va så himla ordentlig, i många år var deras stående mission att få mig full och att få mig att på fyllan strula med någon kille.
Dem hade verkligen höga ambitioner för mig på den tiden, kanske i största välmening men det var liksom inte jag. Jag var den blyga som inte vågade ta för mig i sådana situationer och det spelade ingen roll hur mycket de tjatade.

Den här kvällen var väl inte direkt ett undantag och på en blandning av folköl och screwdrivers smög sig fyllan sakta på. Fick även i mig min första tequila-shot på golvet i Empans flickrum och om jag inte minns fel sa jag att det smakade russin och gräs, haha.
Det hände en hel massa saker under kvällen och för att nämna några så gick stolar sönder och kastades ut från balkongen, det konspirerades för att kasta ut en av deltagarna som ingen ville skulle vara där. Nämnda deltagare och en annan skönsjungande vän underhöll i köket och han alla ville bli av med var mer än lovligt avundsjuk när ingen ville lyssna på honom, hehe.
Jag kommer ihåg att jag tyckte så förtvivlat mycket om en av pojkarna i sällskapet och hade gjort det en tid men jag var alldeles för feg för att ta chansen och jag minns hur mycket jag ångrade mig och hur mycket jag tänkte på det i efterhand. Inte ens graden av onykterhet kunde få ut den lilla fegisen ur min kropp.

Den natten hämtade Tets pappa oss och på vägen mot Nykvarn höll jag i mig för glatta livet och gjorde allt för att inte kräkas under bilfärden. Väl hemma hos dom åt vi smörgåstårta och dagen efter spenderades framför ett antal filmer.

Vilka minnen, finns så många härliga, galna och fina stunder jag minns från gymnasietiden!



Love deeply, laugh often, live simple


Min vän Johki har världens bästa sovalkov, den är stor och bra och blir lite som ett eget rum faktiskt. Om jag fick tag i en lägenhet med en sån alkov skulle jag faktiskt kunna gå tillbaka till att bo i en etta. Jag ska börja kolla lite lägenheter framöver och jag har vissa krav och tankar på hur jag vill att det ska se ut. Jag har bott i en liten två nu och det är verkligen tokskönt att ha separat sovrum så det vore inte helt fel, eller om det är en rejäl etta med någon form av bra avdelning för sängen. Sen vill jag ha ett kök man kan sitta i något jag inte har haft i mina senaste lägenheter. I övrigt är det inte så mycket mer jag känner att jag verkligen vill ha, såklart vore det trevligt med balkong men man kan inte få allt och jag har mycket hellre ett rejält kök än en balkong!

Hur som helst så skulle jag hjälpa Johki att pimpa hennes sovalkov idag, hon hade köpt ett citat som man skulle skrapa fast på väggen. Enligt instruktionerna skulle man placera det på väggen och sen skrapa med ett bankomatkort eller liknande efter det skulle man vänta i 15 minuter innan man tog bort skyddsplasten. Så vi gjorde allt enligt instruktionerna och slog oss sen ner i sängen med varsitt glas vin medan vi väntade på att 15 minuter skulle gå. En timme och ett par glas vin senare hade vi då fan inte fått fast det på väggen men efter lite trix och fix så fick vi dit det så nu står det Love deeply, laugh often, live simple på hennes alkov vägg.

Medan vi satt där och väntade med vinet i handen började vi prata lite om dejting och kärlek. Hur läskigt det kan vara att kasta sig in i dejtingsvängen, hur skrämmande det är att öppna sig och bli sårbar och hur svårt det kan vara att hitta det man söker eller för den delen att veta vad man söker.
Det finns verkligen oändligt många infallsvinklar kring detta och det går att diskutera det i timmar och att veta vem eller vad man söker är svårt och det är så jäkla läskigt när man bestämmer sig för att kasta sig ut och satsa men samtidigt finns den där kittlande spänningen så nära att man bara måste fortsätta..



                                     Live, Laugh, Love
                                    Johki flyttade om ordningen lite (http://vinylahem.se/)


Efter lyckad uppsättning ett antal glas vin senare och kanske inte så mycket klokare drog jag mig hemåt mötte upp min frisör och klippte av mitt halvlånga krull till ett kort krull, känns mycket bra!


Snön lyser vit på fur och gran


Har varit och repat jullåtar idag, gick väl sådär men än finns det tid kvar. Skulle vara bra om jag hade tid att öva hemma bara finns liksom inte så mycket tid till det just nu.
Men jag brukar klara mig rätt bra ändå, blir väl några felspelningar här och var men jag har ju mina sektionskompisar som får täcka upp lite hehe..

Förresten så tycker jag att det är så sjukt mysigt med all snö som kommer hela tiden! Älskar det verkligen nu när temperaturen håller sig på minus också. Är fruktansvärt sugen på att åka både pulka, skridskor och skidor.
Pulkarejs ska jag försöka att dra ihop ett gäng till inom de närmsta veckorna så anmäl ert intresse ;-)
Skridskorna kommer jag inte åt just nu, de ligger längst in i min fullsmockade klädkammare i den trasiga lägenheten. Får väl hoppas att den blir klar innan snön, kylan och isen försvinner.
Skidor äger jag inga, förstår inte att jag som verkligen älskar att åka längdskidor inte har införskaffat mig ett par ordentliga än, har funderat på det i flera år men än har det inte blivit av.

Nä om jag får något jullov i år då ska jag banne mig ut i snön och leka! :-)


In the wintertime keep your feet warm


Spenderade lördagsförmiddagen på Skansen tillsammans med min mor. Det var dags för det vi gjort till en årlig tradition, julmarknad.
Skansens är verkligen hur mysig som helst och det är något verkligt speciellt med julen där. Det blir så påtagligt och nästan mer verkligt. Kommer alltid i riktig julstämning när vi varit där!
Den här gången var inget undantag, vi strosade runt bland bodarna och köpte massa nödvändiga saker. Saffransmuffinsen har blivit standard och ett besök på bageriet är ett måste, lunchbrödet där är bland det godaste jag någonsin har ätit. Självklart blev det även ett besök på glasbruket, det spelar ingen roll hur många gånger jag ser det men glasblåsning imponerar på mig lika mycket varje gång. Det är ett så himla häftigt hantverk!
Om jag hade råd skulle jag köpa en hel uppsättning med glas och skålar från glasbruket och sen kannor och muggar från krukmakeriet, älskar allt detta genuina hantverk. Min mamma köpte ett lyckomynt i glas till mig inne på glasbruket, hoppas verkligen att det för lite lycka med sig, hihi.
Självklart tog vi lotter också och som vanligt så blev det ingen storvinst men vad gör det, det hör liksom lite till.

Som alltid när jag är på Skansen vill jag bosätta mig där, skulle älska att spendera dagarna i den historiska miljön trots att den är konstruerad ;-)

                   

                    



Det var -11 grader under dagen vi knallade runt på Skansen och jag säger då det att mitt vinterhus (nya jackan) och curlingkängorna jag varit förståndig och införskaffat är nog bland de bästa investeringarna jag någonsin gjort!

Lyssna på denna fina låt som gett upphov till inläggets titel...

Macy Gray – Don't Forget Me


I´m just as human as a human can be


Real life killed me on the school bus
Real life wise guys never weep
Real life dying to be famous
Real life happens on TV

Real life covered up in make-up
Real life it's only make believe
Real life I meet you when I wake up
Real life I touch you on a screen

Touch me, touch me
I long to live for real
Touch me, touch me
I´m just as human as a human can be
Please touch me

Real life full of imitations
Real life I talk to you in codes
Real life real imagination
Real life I hide behind these clothes

Touch me, touch me
I long to live for real
Touch me, touch me
I´m just as human as a human can be
Please touch me

Touch me, touch me
I long to live for real
Touch me, touch me
I long to live for real
Touch me, touch me
I´m just as human as a human can be


RSS 2.0